İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası 4-7 Mayıs'ta Gaziantep'te

 31. İsg haftası afişiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihlerinde düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" bu yıl Gaziantep Şehit Kamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Hafta etkinlikleri kapsamında yapılacak çeşitli sempozyum ve toplantılarla ülkemizde "İş Sağlığı ve Güvenliği" bilincinin geliştirilmesi ve iş kazalarını önlemeye yönelik çeşitli faaliyetler planlandı.

Etkinliğe, alanlarında öncü akademisyenler, uzmanlar, konu ile ilgili uluslararası kuruluşlar, üniversiteler, meslek odaları ve benzeri sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin katılacak.

Bu tür etkinlikler en güzel eğitim fırsatlarıdır. Kendiniz gidemiyorsanız, bütçeniz ölçüsünde çalışanlardan en az birini görevli gönderin. Döndüğünde diğerlerine bu konuda bir sunum yapmasını şart koşun. :)

Kayıt olmak, ve online davetiye almak isterseniz; burayı tıklayabilirsiniz.

Yol ve konaklama giderlerini katılımcılar kendileri karşılayacağından erkenden rezervasyon yaptırmakta yarar var.

Gaziantep mutfağı ile ünlü. Nerede yemelisiniz, nereleri gezmelisiniz. Biraz hazırlık yapıp giderseniz çok iyi anılarla döneceğinize eminim. Burada bazı öneriler var.

Benim önerim; Bakırcılar Çarşısını ve diğer çarşıları ve hanları gezmeniz. İSG'nin Uğramadıği Mekanlar yazımda biraz bahsettim.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İSG Eğitimi Nerede, Ne Zaman, Nasıl Yapılır?

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Şart mı?